Over ons

Number2go is een concept van Huisnummergigant.nl

Huisnummergigant.nl (en dus ook number2go) is een handelsnaam van van Kaathoven Techniek.

van Kaathoven Techniek is opgericht in februari 2008 door ondergetekende. De bedrijfsactiviteiten waren destijds het verrichten van (CAD) tekenwerk en het leveren van huisnummers. Het zwaartepunt werd al snel verlegd naar het ontwerpen en leveren van huisnummers en naamborden.

De collectie is de loop der jaren natuurlijk erg uitgebreid en we zijn er trots op dat we alles zelf ontwerpen en productieproces voor het grootste gedeelte zelf in eigen hand hebben. Met het regelmatig uitbrengen van vernieuwende designs hebben we al veel mensen blij kunnen maken.

Het number2go concept is een vernieuwend concept dat goed ontvangen wordt. Deze miniwebsite hebben we speciaal opgezet om het concept te promoten zonder afleiding van andere ontwerpen.

Wij vinden dat een naambord duurzaam moet zijn. Niet alleen moet het lang aan uw muur hangen maar ook het productie proces moet zo duurzaam mogelijk. Daarom worden de meeste producten laser gesneden door een fiberlaser. Deze nieuwste techniek is beter voor het milieu.

We hopen met deze nieuwe huisnummerborden van ons eigen merk number2go en mooi nieuw product neergezet te hebben.

Met vriendelijke groet,

Tonny van Kaathoven.